Agentia de Turism NEFERTITI TRAVEL apartine firmei MIX B.D.V. SRL-D

Sediu: BUCURESTI - ROMANIA

Domenii de activitate: Agenţie de turism organizatoare, Incoming-Outgoing, rezervări bilete de avion

Acreditari: Licenţa de turism Nr. 1021/31.01.2019

Polita de asigurare seria BN nr 000001089, emisa de City Insurance SA

Membră a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.)

Agentia si-a inceput activitatea in anul 2004, cand am oferit pietei servicii turistice de calitate, moment in care am incercat cu perseverenta si ambitie sa ne impunem in domeniul turismului . Drumul a fost lung, competitia acerba, iar momentul ales nu a fost poate unul dintre cele mai favorabile dezvoltarii unei afaceri in acest domeniu. Cu toate acestea, in ciuda concurentei aparent covarsitoare, am reusit sa ne impunem pe piata turismului marcand mai multe puncte favorabile agentiei noastre, acesta a fost momentul lansarii agentiei pe piata romananesca. Sa avem noi cheia succesului? Nu stim daca se poate afirma acest lucru, insa cu siguranta avem abilitatea de a reactiona prompt la solicitarile pietei, avem curajul de a ne asuma responsabilitati si a ne adapta la nevoile fiecarui client, pastrandu-ne insa, in acelasi timp, standardele de calitate care ne-au facut remarcati in acest domeniu.

In anul 2005 un salt important a fost stabilirea de noi contacte cu partenerii externi, incepand o colaborare fructuoasa pe destinatiile Turcia , Grecia , Spania iar pentru sezonul de iarna reusim sa ne afirmam cu pachetele de revelion Romania.

2006 a fost un an remarcabil in urma dezvoltarii programelor turistice firma trece la recrutare de personal astfel incat , agentia a ajuns la un numar de 3 angajati permanenti si peste 20 colaboratori. In vara am revenit cu ofertele clasice cat si cu destinatii noi Croatia , Bulgaria,Tunisia, Egipt, Malta si alte destinatii exotice iar pentru sezonul de iarna am avut o cerere exploziva pe destinatia Austria, reusind sa fim in top prin revanzarea pachetelor altor agentii.

OBIECT DE ACTIVITATE

Rezervari bilete de avion - rezervări bilete de avion prin orice companie aeriană, cu plecări din orice aeroport din lume.

Se oferă tarife şi condiţii speciale pentru firme/corporaţii/organizaţii de orice tip - în cadrul contractelor corporate se asigură livrarea biletelor de avion la sediul clientului şi agenţi de travel dedicaţi companiei client

Servicii complete pentru călătorii de afaceri - rezervări cazare în hoteluri din marile oraşe ale lumii, rent-a-car, transferuri, utilizând sistemul internaţional de rezervare on line AMADEUS - rezervări cazare în principalele oraşe din România, in baza contractelor cu peste 300 unitati hoteliere din tara.

- asigurări medicale, de bagaje şi orice tip de asigurări

Organizare vacanţe în ţară - NEFERTITI TRAVEL, oferă vacanţe în întreaga ţară: la munte, în staţiuni balneare, în pensiuni agroturistice şi pe Litoralul românesc al Mării Negre , mai mult decat atat venim in sprijinul scolilor cu pachete turistice dedicate copiilor, pachete care contin diverse activitati specifice acestora.

Rezervari vacante in intreaga lume - Pentru vacanţe externe, NEFERTITI TRAVEL impreuna cu alti organizatori de top din Romania opereaza pe cursele charter oferind calatorilor pachete complete : bilete avion ,cazari , transferuri , asistenta turistica si ghizi specializati.

Organizare de Congrese/conferinţe/meeting-uri de afaceri, în pachet de servicii complet - rezervari cazare /alimentaţie/transferuri/bilete de avion/alocare săli de conferinţă complet echipate/realizare materiale publicitare specifice/asistenţă şi secretariat/primire-predare delegaţi/programe sociale pentru participanţi/excursii post congres/asigurări de călătorie.