Language: Romana

Currency: Euro

Contact: 0729.006.561 / 0729.006.562
Tel / fax: 0314.314.637
office@nefertiti-travel.ro

Agentia de Turism NEFERTITI TRAVEL

Cosul tau de Vacante:

0 produs(e) - 0 EUR

Your shopping cart is empty!

Termeni si Conditii pentru Campania de Reduceri

Termeni si conditii Campania “Vouchere de reducere”
 
1. Organizatorul Campaniei “Vouchere de reducere” este SC MIX B.D.V. SRL-D, detinator al www.nefertiti-travel.ro (denumita in continuare “Nefertiti Travel”). Nefertiti Travel este, de asemenea, sponsorul acestei campanii.
 
2. Scopul principal al campaniei este acordarea de vouchere de reducere care pot fi folosite pentru rezervarile de vacante viitoare.
 
3. Voucherele de reducere pot fi folosite doar la achizitionarea de pachete turistice oferite de Nefertiti Travel. Reducerile oferite nu pot fi utilizate pentru achizitionarea de bilete de avion, decat in cadrul achizitionarii unui pachet turistic complet (in conditiile mentionate mai jos).
 
4. Beneficiarii Voucherelor de reducere sunt toti consumatorii care se aboneaza la Newsletterul Nefertiti Travel in perioada derularii campaniei.
 
5. Perioada campaniei “Vouchere de reducere” este de la data de 11 Iunie 2016, pana la data de 31 Decembrie 2016. Valabilitatea Voucherelor obtinute in cadrul campaniei este nelimitata in timp.
 
6. Voucherele pot fi utilizate o singura data, pentru abonarile unice la Newsletter. Aceasta inseamna ca reducerea este oferita o singura data pentru o singura adresa de e-mail inscrisa la Newsletter.
 
7. Reducerile oferite prin aceasta campanie au prioritate inaintea altor oferte de reduceri.
 
8. Valoarea reducerii oferite pe un Voucher este de 30 € (sau echivalent Lei la cursul aferent facturii).
 
9. Conditii de acordarea a reducerii de 30 € aferente unui Voucher:
- perioada sejurului achizitionat este de minim 7 nopti.
- destinatiile eligibile pentru reducere: toate pachetele externe.
- reducerea se acorda la data achitarii ultimei transe a sejurului achizitionat.
- reducerea se acorda per camera rezervata.
 
10. Revendicarea reducerii se face prin specificarea in mesajul electronic (e-mail sau Facebook) sau in apelul telefonic prin care se solicita rezervarea unui pachet turistic, a mentiunii ca a fost realizata abonarea la Newsletter.
 
11. Datele de contact ale Nefertiti Travel se regasesc in website-ul www.nefertiti-travel.ro.
 
12. Datele personale colectate prin intermediul acestei campanii sunt utilizate exclusiv de catre Nefertiti Travel in scopul promovarii ofertelor turistice detinute in portofoliu. Datele personale colectate nu sunt distribuite sau vandute catre alte terte parti.