Language: Romana

Currency: Euro

Contact: 0729.006.561 / 0729.006.562
Tel / fax: 0314.314.637
office@nefertiti-travel.ro

Agentia de Turism NEFERTITI TRAVEL

Cosul tau de Vacante:

0 produs(e) - 0 EUR

Your shopping cart is empty!

Despre Noi

Agentia de Turism NEFERTITI TRAVEL apartine firmei MIX B.D.V. SRL-D
Sediu: BUCURESTI  - ROMANIA
Domenii de activitate: Agenţie de turism Tur operatoare, Incoming-Outgoing, rezervări bilete de avion
Acreditari: Licenţa de turism (Tur Operator) Nr. 3103
Polita de asigurare seria BN nr 000000329, emisa de City Insurance SA
Membră a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.)

 

Agentia si-a inceput activitatea in anul 2004, cand am oferit  pietei servicii turistice  de calitate, moment in care am incercat cu perseverenta si ambitie sa  ne  impunem  in domeniul turismului .
Drumul a fost  lung, competitia acerba, iar momentul ales nu a fost  poate unul dintre cele mai favorabile dezvoltarii unei afaceri in acest domeniu. Cu toate acestea, in ciuda concurentei aparent covarsitoare, am reusit sa ne impunem pe piata turismului  marcand mai multe puncte favorabile agentiei noastre, acesta a fost momentul lansarii agentiei  pe piata romananesca. Sa avem noi cheia succesului? Nu stim daca se poate afirma acest lucru, insa cu siguranta avem abilitatea de a reactiona prompt la solicitarile pietei, avem curajul de a ne asuma responsabilitati si a ne adapta la nevoile fiecarui client, pastrandu-ne insa, in acelasi timp, standardele de calitate  care ne-au facut remarcati in acest domeniu.

In anul 2005 un salt  important  a fost stabilirea de noi contacte cu partenerii externi,  incepand  o colaborare fructuoasa pe destinatiile   Turcia , Grecia , Spania  iar pentru sezonul de iarna reusim sa ne afirmam cu  pachetele de  revelion  Romania.

2006 a fost un an remarcabil in  urma dezvoltarii programelor turistice  firma trece   la  recrutare de personal atfel incat ,  agentia a  ajuns la un numar de 3  angajati permanenti si peste  20 colaboratori.  In vara am  revenit cu ofertele clasice cat si cu destinatii noi  Croatia , Bulgaria,Tunisia, Egipt,  Malta  si alte destinatii exotice iar  pentru sezonul de  iarna am avut o cerere exploziva pe destinatia Austria,  reusind  sa fim in top prin revanzarea pachetelor  altor agentii.

 OBIECT DE ACTIVITATE

Rezervari bilete de avion
- rezervări  bilete de avion prin orice companie aeriană, cu plecări din orice aeroport din lume.

 Se oferă tarife şi condiţii speciale pentru firme/corporaţii/organizaţii de orice tip
- în cadrul contractelor corporate se asigură livrarea biletelor de avion la sediul clientului şi agenţi de travel dedicaţi companiei client

Servicii complete pentru călătorii de afaceri
- rezervări cazare în hoteluri din marile oraşe ale lumii, rent-a-car, transferuri, utilizând  sistemul internaţional de rezervare on line  AMADEUS
- rezervări cazare în principalele oraşe din România, in baza contractelor cu peste 300 unitati hoteliere din tara.

-         asigurări medicale, de bagaje  şi orice tip de asigurări

Organizare vacanţe în ţară
- NEFERTITI TRAVEL  în calitate de turoperator naţional în turismul intern românesc oferă vacanţe în întreaga ţară, la munte, în staţiuni balneare, în pensiuni agroturistice şi pe Litoralul românesc al Mării Negre , mai mult decat atat   venim in sprijinul scolilor cu pachete turistice  dedicate copiilor, pachete care contin diverse activitati specifice acestora.
 

Rezervari vacante in intreaga lume
- Pentru vacanţe externe, NEFERTITI TRAVEL impreuna cu alti tur operatori de top din Romania opereaza pe cursele charter oferind turistilor pachete  complete :  bilete avion ,cazari  , transferuri , asistenta turistica si  ghizi specializati.

Organizare de Congrese/conferinţe/meeting-uri de afaceri, în pachet de servicii complet
- rezervari cazare /alimentaţie/transferuri/bilete de avion/alocare săli de conferinţă complet echipate/realizare materiale publicitare specifice/asistenţă şi secretariat/primire-predare delegaţi/programe sociale pentru participanţi/excursii post congres/asigurări de călătorie,etc.